60 jaar jubileum

Op 4 juli 2024 bestaat handbalvereniging Groesbeeks Glorie 60 jaar. Dit willen we graag met jullie vieren op 28 en 29 juni 2024. Op de jubileum pagina vind je alle informatie over de diverse activiteiten die tijdens het jubileumweekend worden georganiseerd. Aanmelden voor één of meerdere activiteiten kan via het invullen van de formulieren. Opgaaf graag voor 10 april 2024.

Zomerstop

De wedstrijden van dit seizoen zijn ten einde. De trainingen worden hervat eind augustus en de eerste wedstrijden vinden weer plaats begin oktober.

De laatste nieuwtjes van Groesbeeks Glorie.

D1-jeugd kampioen

Tijdens de uitwedstrijd van zondag 24 maart is onze D1 kampioen geworden. Dit kampioenschap werd gevierd op zondag 14 april. De meiden van de D1 speelden toen hun laatste competitiewedstrijd thuis in sporthal Heuvelland tegen Habo’95. De wedstijd werd gewonnen met 21-6 🤩. Op een gelijkspel na heeft dit team alle competitiewedstrijden gewonnen, dus kijkt de D1 terug op een zeer succesvol seizoen. Na afloop van de wedstrijd tegen Habo’95 werd het feest gevierd in aanwezigheid van de vele toeschouwers. Kampioensrit klommen de meiden de platte wagen op voor hun welverdiende kampioensrit door Groesbeek 🎉.

De Geraniumactie

Vanaf deze week zijn er weer geraniums te koop bij onze leden 🤩. De verkoopprijzen van de geraniums zijn €1,55 per stuk en €18,00 per complete tray van 12 stuks. Swipe om te kijken welke mooie kleuren we aanbieden (de kleuren van de geraniums op de foto’s kunnen iets afwijken van de echte kleuren).

Alle leden ontvangen per e-mail de verkooplijst, de ingevulde lijst kan tot uiterlijk 22 april 2024 retour gestuurd worden. Op zaterdagochtend 11 mei 2024 kunnen de geraniums afgehaald worden bij RKVV Rood Wit. Dit gaat via een afhaalschema, dit schema wordt t.z.t. bekend gemaakt. Vervolgens is het de bedoeling dat je de geraniums zelf bezorgt bij de afnemers.

Voor de jeugdleden hebben we een extra competitie-element: diegene die de meeste geraniums verkoopt, kan een leuk prijsje winnen 🥇!!

Opbrengst kledinginzamelingsactie

De kledinginzameling van afgelopen 6 april heeft 1070 kilo opgeleverd. Daarmee is er €321,00 opgehaald.
Bedankt iedereen!

Is handbal iets voor jou? Ontdek het bij Groesbeeks Glorie

Wil je kennismaken met een snelle, dynamische en stoere sport en ervaren hoe het is om samen met andere kids in een team te spelen? Bij Groesbeeks Glorie kan je gratis drie proeflessen volgen. Tijdens één les maak je kennis met de verschillende onderdelen van handbal en leer je de vaardigheden zoals gooien, vangen, springen en scoren.

Denk jij dat handbal iets voor jou is? Schrijf je dan snel in voor de proeflessen via onderstaande button.

Webshop

Op de nieuwe webshop kan je handbal artikelen en kleding bestellen bedrukt met het Groesbeeks Glorie logo en evt. jouw eigen naam!

Er zit een korting op de artikelen voor onze leden en ook de vereniging krijgt een kleine bijdrage op alle bestellingen die we weer kunnen gebruiken voor (jeugd)activiteiten. Dus je helpt jezelf en de club hiermee.

Onze sponsoren

Wij zijn erg blij met de bedrijven die onze club willen sponsoren. Hierdoor hebben wij onder andere dit jaar weer nieuwe sporttenue en mooie truien kunnen aanschaffen voor onze leden. Ook sponsor worden van Groesbeeks Glorie? Neem contact met ons op.