Over ons

In juli 1964 is de vereniging opgericht in de Breedeweg. Vele jaren is het een gemengde vereniging geweest totdat in 1996 het herenteam ermee ophield waardoor het een dames/meidenvereniging werd. Binnen Groesbeeks Glorie wordt er alleen zaalhandbal gespeeld. Zo wordt met alle teams deelgenomen aan de reguliere zaalcompetitie van het NHV. Ook is er een recreantenteam dat deelneemt aan de zogenaamde midweekcompetitie.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan zelf een keer kijken of meedoen.

Bestuur

Wij zijn Daniek, Theo, Annemiek, Bas en Christa. Samen vormen wij het bestuur van handbalvereniging Groesbeeks Glorie. Bas is voorzitter van het bestuur. Daniek is secretaris. Als penningsmeester regelt Christa de financiën. Theo focust zich binnen het bestuur voornamelijk op de scheidsrechters. Annemiek maakt als algemeen bestuurslid de groep compleet.

Technische Commissie

Wij zijn Heidi, Marieke, Joyce en Fleur. De technische commissie is verantwoordelijk voor alle handbaltechnische zaken binnen de vereniging. Ook het promoten en stimuleren van de handbalsport behoort tot het takenpakket van deze commissie. 

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie bestaat uit Loes, Manon en Sandra, allemaal actieve leden in het recreantenteam van de club en een goede mix van saleservaring, creativiteit, talent in organiseren en een thuisfront met kennis van sponsoring. Als commissie zetten zij zich, naast het onderhouden van het contact met sponsoren en nieuwe sponsoren werven, in voor acties en ideeën die ervoor zorgen dat er extra geld in het laatje komt.

Werkgroep PR & Communicatie

De werkgroep PR & communicatie bestaat uit Susan, Annemiek, Bernadette, Fleur en Eva. De werkgroep is verantwoordelijk voor de PR van Groesbeeks Glorie naar buiten toe. Denk hierbij aan het onderhouden van de verenigingswebsite, onze Facebook- & Instagrampagina, de initiatie van externe activiteiten om de jeugd van Berg en Dal kennis te laten maken met handbal en het verzorgen van artikelen voor publicatie in de plaatselijke weekbladen en kranten.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie bestaat uit Ilse, Christa en Linda. De werkgroep is verantwoordelijk voor het organiseren van de verschillende activiteiten binnen Groesbeeks Glorie. Zo organiseren zij de nieuwjaarsborrel en carnavalstraining.

Vertrouwenscontactpersoon

Ingrid Janssen is door het bestuur aangesteld als Vertrouwenscontactpersoon (VCP). Dat wil zeggen dat ik eerste aanspreekpunt ben in geval van seksuele intimidatie of ander grensoverschrijdend gedrag (als discriminatie, pesten, lichamelijk geweld) voor iedereen die met onze club te maken heeft (leden, ouders, trainers, coaches, enz).

Je kunt mij een mail sturen en dan zal ik verder met je contact opnemen voor een gesprek waarbij je je verhaal kunt doen, ik je zal inlichten over de procedures en waarbij we samen kijken of en welke vervolgstappen je kunt nemen.

Fysiotherapie

Last van een blessure? Dan kan je contact opnemen met mij, Manon Nas. Ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeute. Sindsdien ben ik werkzaam bij fysiotherapie Boonstra & Mulders te Groesbeek. Je kunt bij mij terecht voor alle sport gerelateerde blessures. Dit kunnen blessures zijn die je opgelopen hebt tijdens het sporten, maar ook blessures die je beperken in jouw sportactiviteit.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Dan kan je bellen/appen met 06-10420556 of mailen naar mnas@fysiotherapieboonstra-mulders.nl.

Verzekering NHV

Het Nederlands Handbalverbond (NHV) heeft voor haar leden bij Reaal een verzekeringspakket afgesloten. Lees er hier meer over!