Nieuws

Hier vind je alle activiteiten, het laatste nieuws en praktische informatie over Groesbeeks Glorie. Vrijwilliger zijn bij een van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op.

Geraniums afhalen

Op zaterdag 13 mei 2023 kunnen de bestelde geraniums worden afgehaald. Iedereen wordt verzocht op deze dag haar/zijn eigen bestelling zelf af te komen halen bij RKVV Rood Wit, Kapittelland 2a, te Groesbeek.

Download hier de afhaaltijden.

Groesbeeks Glorie E1 kampioen!

Zaterdag 15 april vertrokken de speelsters van Groesbeeks Glorie E1 en coaches Chris Peters en Milou Giesbers naar Helmond om de kampioenswedstrijd te spelen tegen de E2 van Swift. Er was veel support vanuit Groesbeek meegegaan om de E1 aan te moedigen. Om het kampioenschap binnen te halen moest er gewonnen worden omdat de thuiswedstrijd tegen Swift eerder werd verloren. Groesbeeks Glorie en Swift waren aan elkaar gewaagd en de wedstrijd ging gelijk op: ruststand 9-9. Ook na rust bleef het spannend en met nog 10 minuten op de klok stond er een stand van 14-14 op het scorebord. De meiden van Groesbeeks Glorie gaven niet op en wisten in de slotfase een klein voorsprong te pakken. Deze voorsprong gaven ze niet meer uit handen: eindstand 15-17 in het voordeel van Groesbeeks Glorie. Terug in Groesbeek stond de platte wagen klaar en gingen de meiden samen met hun coaches en trainers een welverdiende kampioensronde maken.

Kleding inzamelingsactie

Op 1 april heeft Groesbeeks Glorie een kleding inzamelingsactie georganiseerd bij Kwekerij/bloemisterij Wilhelmina in Groesbeek. Door het inleveren van 1.064 kg aan kleding hebben we € 319,20 opgehaald!

Bedankt voor alle kleding!

Groesbeeks Glorie blijft bloeien!

Net zoals voorgaande jaren vragen wij alle spelende leden en recreanten van onze vereniging geraniums te verkopen.

Middels de verkooplijst kunnen de geraniums besteld worden. De ingevulde verkooplijst kan tot uiterlijk 18 april 2023 per mail opgestuurd worden naar geraniumactie@groesbeeksglorie.nl of invullen en bij een van de volgende adressen in de brievenbus doen: Ambachtsweg 2, Hemeltje 4 of Franciscanessenhof 5, allen in Groesbeek.

Alvast bedankt voor jullie inzet en we hopen dat dit jaar de actie weer een groot succes wordt!

Uitslag voorjaarsloterij

Heb jij afgelopen zondag helaas niet bij de trekking kunnen zijn? Kijk dan gauw of jouw lotnummer tóch in de prijzen is gevallen.

Staat jouw nummer er tussen? Neem dan contact op met Loes via: 06-25006904. Prijzen zijn tot eind mei op te halen.

Bekijk hier de uitslag

De voorjaarsloterij

Tijdens de training van 14 en 16 maart heeft elk lid een setje met 15 loten tegen de betaling van 15 euro ontvangen. Het is aan het lid om de loten in maart te verkopen. Op zondag 2 april zal de trekking plaatsvinden in de kantine van de sporthal om 12:00 uur. Je bent van harte welkom om daarbij aan te sluiten, onder het genot van een hapje en drankje, en je prijs meteen in ontvangst te nemen.

Carnaval was een succes

De Carnavals party in de kantine van Sporthal Heuvelland was weer een groot succes! Bijna alle jeugdleden waren aanwezig en hadden zich weer leuk verkleed. En natuurlijk mocht de polonaise niet ontbreken. Er waren in totaal 12 Schlagergroepjes en ook Prinses Ummenie Eline de Valk was aanwezig!

Carnavals Party

Op donderdag 9 februari van 18.00 tot 20.30 organiseert Groesbeeks Glorie een carnavals party in de kantine van sporthal Heuvelland. Er komen verschillende schlagergroepjes optreden. Iedereen is welkom, zien we je daar?!

Fijne feestdagen

Groesbeeks Glorie wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief nieuw jaar toe!

Familie- en vrienden mixtoernooi

29 december hebben we weer een mixtoernooi. Neem al je familie, vriendenen vriendinnen mee! Meedoen? Meld je team aan voor 8 december via ac@groesbeeksglorie.nl. Aansluitend een feest in de kantine om te proosten op het nieuwe jaar!

Pietengym

Op de training van donderdag 1 december komen de sport pieten langs en is er weer een Pietengym georganiseerd voor de jeugd!

Trainer gezocht F/H jeugd

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer voor de F/H jeugd.
• De F/H traint een keer per week op de donderdag van 17.00 tot 18.00. Vind jij het leuk om alleen of met zijn tweeën de F/H jeugd te trainen? Stuur dan een mail naar tc@groesbeeksglorie.nl

Jubilarissen

Op de feestelijke opening van het nieuwe handbal seizoen van 2022 – 2023 hebben we onze jubilarissen gehuldigd. Gefeliciteerd allemaal!

Erenlid

Cees Arts is als Erelid benoemd en ontving daarbij de NKS Waarderingsprijs voor zijn jarenlange inzet voor het handbal!

Vrijwilliger van het jaar

Bij de algemene ledenvergadering is de “vrijwilliger van het jaar” bekend gemaakt, namelijk: Maaike Hoogstraten-Eeren. Zij is al jarenlang zeer betrokken bij de vereniging.

Nieuwe voorzitter

Woensdag 28 september op de Algemene Ledenvergadering heeft Frans Nas het stokje overgegeven aan onze nieuwe voorzitter: Bas Wijers. Veel succes Bas!