Nieuws

Hier vind je alle activiteiten, het laatste nieuws en praktische informatie over Groesbeeks Glorie. Vrijwilliger zijn bij een van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op.

De winnende loten!

Tijdens het jubileumfeest heeft de trekking van de loterij plaatsgevonden. Download hier het schema met de winnende lotnummers om te zien of je een prijs hebt gewonnen. Dit jaar hadden we veel leuke prijzen, waaronder de volgende drie hoofdprijzen:

  1. Waardebon van €250 bij Sport met Snelders
  2. Hotelovernachting voor twee personen bij Heuvelrijk Berg en Dal
  3. Pizza-avond voor twee volwassenen en twee kinderen bij Camping bij Ons

Ben je in het bezit van een winnend lot, neem dan contact op met sponsorcommissie@Groesbeeksglorie.nl. De prijzen kunnen tot eind augustus worden afgehaald.

Afhalen Geraniums

Op zaterdag 11 mei 2024 kunnen de bestelde geraniums worden afgehaald. Iedereen wordt verzocht op deze dag haar/zijn eigen bestelling zelf af te komen halen bij RKVV Rood Wit, Kapittelland 2a, te Groesbeek.

Als je verhinderd bent, dan graag zelf voor een vervanger zorgen die de bestelling ophaalt.

Verdere informatie is hier te downloaden.

D1-jeugd kampioen

Tijdens de uitwedstrijd van zondag 24 maart is onze D1 kampioen geworden. Dit kampioenschap werd gevierd op zondag 14 april. De meiden van de D1 speelden toen hun laatste competitiewedstrijd thuis in sporthal Heuvelland tegen Habo’95. De wedstijd werd gewonnen met 21-6 🤩. Op een gelijkspel na heeft dit team alle competitiewedstrijden gewonnen, dus kijkt de D1 terug op een zeer succesvol seizoen. Na afloop van de wedstrijd tegen Habo’95 werd het feest gevierd in aanwezigheid van de vele toeschouwers. Kampioensrit klommen de meiden de platte wagen op voor hun welverdiende kampioensrit door Groesbeek 🎉.

De Geraniumactie

Vanaf deze week zijn er weer geraniums te koop bij onze leden 🤩. De verkoopprijzen van de geraniums zijn €1,55 per stuk en €18,00 per complete tray van 12 stuks. Swipe om te kijken welke mooie kleuren we aanbieden (de kleuren van de geraniums op de foto’s kunnen iets afwijken van de echte kleuren).

Alle leden ontvangen per e-mail de verkooplijst, de ingevulde lijst kan tot uiterlijk 22 april 2024 retour gestuurd worden. Op zaterdagochtend 11 mei 2024 kunnen de geraniums afgehaald worden bij RKVV Rood Wit. Dit gaat via een afhaalschema, dit schema wordt t.z.t. bekend gemaakt. Vervolgens is het de bedoeling dat je de geraniums zelf bezorgt bij de afnemers.

Voor de jeugdleden hebben we een extra competitie-element: diegene die de meeste geraniums verkoopt, kan een leuk prijsje winnen 🥇!!

Opbrengst kledinginzamelingsactie

De kledinginzameling van afgelopen 6 april heeft 1070 kilo opgeleverd. Daarmee is er €321,00 opgehaald.
Bedankt iedereen!

C1-jeugd kampioen

Zondag 10 maart is de C1-jeugd van handbalvereniging Groesbeeks Glorie kampioen geworden door de uitwedstrijd te winnen tegen de meiden uit Bergeijk. Dit kampioenschap werd op zondag 24 maart gevierd voor eigen publiek in sporthal Heuvelland. De C1 speelde tegen de meiden van Swift en wonnen deze wedstrijd met 15-10. Na afloop van de wedstrijd werd het feest gevierd in aanwezigheid van de vele toeschouwers. In de middag klommen de meiden de platte wagen op voor hun welverdiende kampioensrit door Groesbeek.

Groesbeeks Glorie Carnavals Party

Donderdag 1 februari Van 18.00 tot 20.30 uur in de kantine vansporthal Heuvelland inclusief consumptie.

  • Iedereen is welkom!!
  • Gastoptredens van schlagergroepjes

Kom allemaal verkleed!

Trainer en coach gezocht

Groesbeeks Glorie zoekt naar een enthousiaste trainer en/of coach voor Dames 1 en een trainer voor de Recreanten.
Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met bestuur@groesbeeksglorie.nl.

Familie- en vriendenmixtoernooi

Op donderdag 28 december vind ons eindejaars-mixtoernooi weer plaats! Aansluitend van het toernooi organiseren we een feest in de kantine om te proosten op het nieuwe jaar.

Dus meld je team gauw aan bij je coach voor 12 december. Het programma volgt nog.

Speel je niet? Kom dan gezellig naar de kantine en neem al je familie, vrienden en vriendinnen mee! 🍾

Spelregelavond Groesbeeks Glorie

Maandag 30 oktober werd een spelregelavond gehouden. Theo en Annemiek verzorgden de spelregelavond met een power point presentatie met daarin korte filmpjes over het handbalspel voor de jongste teams met vooral aandacht voor het actieve aanvallen en verdedigen. Daarna ging de avond verder en werden in een drietal rondes vragen gesteld. Uiteindelijk hadden we een winnares die een klein presentje ontving 🥇:

De winnares, Pien Nieuwenhuis was zowat de jongste deelnemer aan de spelregelavond die naast het zelf spelen in de C jeugd mede training geeft aan de allerjongste F jeugd.

Gefeliciteerd Pien! Bedankt Bernadette en Rood Wit voor de gastvrijheid op deze avond en allen bedankt voor het komen!

Opbrengst kledinginzamelingsactie

De kledinginzamelingsactie was weer een succes. Deze keer is er 1969 kilo ingezameld. Daarmee is er €590,70 voor de vereniging opgehaald.

Bedankt iedereen, op naar de volgende editie!

Een geslaagde seizoensopening!

Het handbalseizoen is weer van start gegaan, en dit jaar is extra bijzonder vanwege het 60-jarig jubileum van Groesbeeks Glorie. Dit hebben we feestelijk geopend! Alle teams zijn op de foto gezet, en na afloop hebben we samen genoten van friet en drankjes.

Vrijwilliger van het jaar

Rianne Arts heeft 3 handballende dochters en is van 2017 tot nu zeer actief als teambegeleidster van de jeugdteams waarin haar dochters spelen. Ze regelt een heleboel praktische zaken in overleg met trainers en coaches.

Christa Kersten neemt na 10 jaar afscheid als penningmeester

Christa is van medio jaren tachtig tot medio jaren negentig actief geweest als handbalster. Daarna gestopt en in 2012 weer lid geworden. Van oktober 2014 tot september 2023 penningmeester geweest. Nu actief als scheidsrechter en lid van de activiteitencommissie.

Algemene ledenvergadering

20.00. – Inloop met koffie & thee
20.15. – Opening en mededelingen
20.20. – Vaststellen agenda
20.25. – Verslag ALV 28 september 2022
20.30. – Terugblik seizoen 2022/2023
20.40. – Financieel verslag 2022/2023
20.50. – Verslag kascommissie
21.10. – Begroting 2023/2024
21.30. – Seizoen 2023/2024 (vooruitkijken)
21.40. – Vrijwilliger van het jaar
21.50. – Bestuur/voorzitter verkiezing
22.00. – Rondvraag

Seizoensopening

We willen je graag uitnodigen om op zaterdag 30 september om 16.30 uur in de kantine van sporthal Heuvelland bij de feestelijke opening van het handbalseizoen 2023-2024 te zijn.

Het programma:

Welkom namens bestuur
Teamfoto’s en Groepsfoto
Dit jaar komt er weer een frietkraam!

Wij kijken ernaar uit om samen het seizoen te openen!

Bedankt vrijwilligers

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers voor hun inzet afgelopen seizoen. Geniet van een welverdiende vakantie en we kijken ernaar uit jullie weer te verwelkomen bij de start van het nieuwe seizoen!

Save the date

Op 3 juli 2024 bestaat onze handbalvereniging 60 jaar. Een prachtige mijlpaal. Op zaterdag 29 juni 2024 willen we dit jubileum vieren met alle leden, oud-leden en familie. Gedurende het seizoen hoor je meer over de invulling van deze dag maar zet de datum vast in je agenda.

Feest der Kampioenen

Vrijdag 23 juni was het jaarlijkse Feest der Kampioenen op het Dorpsplein bij het gemeentehuis in Groesbeek. Wethouder Sport, Erik Weijers, huldigde jeugdteams en individuele sporters die in het seizoen 2022-2023 kampioen zijn geworden.

In totaal werden 135 kampioenen gehuldigd waaronder het kampioensteam van Groesbeeks Glorie. De meiden van de E1 werden op zaterdag 15 april kampioen door hun laatste competitiewedstrijd te winnen van Swift. Meiden E1, nogmaals gefeliciteerd.

Kom juichen voor onze kampioenen!

Op vrijdag 23 juni is het jaarlijkse Feest der Kampioenen. Onze E1-kampioenen worden dan o.a. in het zonnetje gezet 🥳! Het feest start om 19.00 uur op het Dorpsplein bij het gemeentehuis in Groesbeek. Je bent van harte welkom!

Geraniums afhalen

Op zaterdag 13 mei 2023 kunnen de bestelde geraniums worden afgehaald. Iedereen wordt verzocht op deze dag haar/zijn eigen bestelling zelf af te komen halen bij RKVV Rood Wit, Kapittelland 2a, te Groesbeek.

Download hier de afhaaltijden.

Groesbeeks Glorie E1 kampioen!

Zaterdag 15 april vertrokken de speelsters van Groesbeeks Glorie E1 en coaches Chris Peters en Milou Giesbers naar Helmond om de kampioenswedstrijd te spelen tegen de E2 van Swift. Er was veel support vanuit Groesbeek meegegaan om de E1 aan te moedigen. Om het kampioenschap binnen te halen moest er gewonnen worden omdat de thuiswedstrijd tegen Swift eerder werd verloren. Groesbeeks Glorie en Swift waren aan elkaar gewaagd en de wedstrijd ging gelijk op: ruststand 9-9. Ook na rust bleef het spannend en met nog 10 minuten op de klok stond er een stand van 14-14 op het scorebord. De meiden van Groesbeeks Glorie gaven niet op en wisten in de slotfase een klein voorsprong te pakken. Deze voorsprong gaven ze niet meer uit handen: eindstand 15-17 in het voordeel van Groesbeeks Glorie. Terug in Groesbeek stond de platte wagen klaar en gingen de meiden samen met hun coaches en trainers een welverdiende kampioensronde maken.

Kleding inzamelingsactie

Op 1 april heeft Groesbeeks Glorie een kleding inzamelingsactie georganiseerd bij Kwekerij/bloemisterij Wilhelmina in Groesbeek. Door het inleveren van 1.064 kg aan kleding hebben we € 319,20 opgehaald!

Bedankt voor alle kleding!

Groesbeeks Glorie blijft bloeien!

Net zoals voorgaande jaren vragen wij alle spelende leden en recreanten van onze vereniging geraniums te verkopen.

Middels de verkooplijst kunnen de geraniums besteld worden. De ingevulde verkooplijst kan tot uiterlijk 18 april 2023 per mail opgestuurd worden naar geraniumactie@groesbeeksglorie.nl of invullen en bij een van de volgende adressen in de brievenbus doen: Ambachtsweg 2, Hemeltje 4 of Franciscanessenhof 5, allen in Groesbeek.

Alvast bedankt voor jullie inzet en we hopen dat dit jaar de actie weer een groot succes wordt!

Uitslag voorjaarsloterij

Heb jij afgelopen zondag helaas niet bij de trekking kunnen zijn? Kijk dan gauw of jouw lotnummer tóch in de prijzen is gevallen.

Staat jouw nummer er tussen? Neem dan contact op met Loes via: 06-25006904. Prijzen zijn tot eind mei op te halen.

Bekijk hier de uitslag

De voorjaarsloterij

Tijdens de training van 14 en 16 maart heeft elk lid een setje met 15 loten tegen de betaling van 15 euro ontvangen. Het is aan het lid om de loten in maart te verkopen. Op zondag 2 april zal de trekking plaatsvinden in de kantine van de sporthal om 12:00 uur. Je bent van harte welkom om daarbij aan te sluiten, onder het genot van een hapje en drankje, en je prijs meteen in ontvangst te nemen.

Carnaval was een succes

De Carnavals party in de kantine van Sporthal Heuvelland was weer een groot succes! Bijna alle jeugdleden waren aanwezig en hadden zich weer leuk verkleed. En natuurlijk mocht de polonaise niet ontbreken. Er waren in totaal 12 Schlagergroepjes en ook Prinses Ummenie Eline de Valk was aanwezig!

Carnavals Party

Op donderdag 9 februari van 18.00 tot 20.30 organiseert Groesbeeks Glorie een carnavals party in de kantine van sporthal Heuvelland. Er komen verschillende schlagergroepjes optreden. Iedereen is welkom, zien we je daar?!

Fijne feestdagen

Groesbeeks Glorie wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief nieuw jaar toe!

Familie- en vrienden mixtoernooi

29 december hebben we weer een mixtoernooi. Neem al je familie, vriendenen vriendinnen mee! Meedoen? Meld je team aan voor 8 december via ac@groesbeeksglorie.nl. Aansluitend een feest in de kantine om te proosten op het nieuwe jaar!

Pietengym

Op de training van donderdag 1 december komen de sport pieten langs en is er weer een Pietengym georganiseerd voor de jeugd!

Trainer gezocht F/H jeugd

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer voor de F/H jeugd.
• De F/H traint een keer per week op de donderdag van 17.00 tot 18.00. Vind jij het leuk om alleen of met zijn tweeën de F/H jeugd te trainen? Stuur dan een mail naar tc@groesbeeksglorie.nl

Jubilarissen

Op de feestelijke opening van het nieuwe handbal seizoen van 2022 – 2023 hebben we onze jubilarissen gehuldigd. Gefeliciteerd allemaal!

Erenlid

Cees Arts is als Erelid benoemd en ontving daarbij de NKS Waarderingsprijs voor zijn jarenlange inzet voor het handbal!

Vrijwilliger van het jaar

Bij de algemene ledenvergadering is de “vrijwilliger van het jaar” bekend gemaakt, namelijk: Maaike Hoogstraten-Eeren. Zij is al jarenlang zeer betrokken bij de vereniging.

Nieuwe voorzitter

Woensdag 28 september op de Algemene Ledenvergadering heeft Frans Nas het stokje overgegeven aan onze nieuwe voorzitter: Bas Wijers. Veel succes Bas!