Nieuws

Hier vind je alle activiteiten, het laatste nieuws en praktische informatie over Groesbeeks Glorie. Vrijwilliger zijn bij een van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op.

De voorjaarsloterij

Tijdens de training van 14 en 16 maart heeft elk lid een setje met 15 loten tegen de betaling van 15 euro ontvangen. Het is aan het lid om de loten in maart te verkopen. Op zondag 2 april zal de trekking plaatsvinden in de kantine van de sporthal om 12:00 uur. Je bent van harte welkom om daarbij aan te sluiten, onder het genot van een hapje en drankje, en je prijs meteen in ontvangst te nemen.

Carnaval was een succes

De Carnavals party in de kantine van Sporthal Heuvelland was weer een groot succes! Bijna alle jeugdleden waren aanwezig en hadden zich weer leuk verkleed. En natuurlijk mocht de polonaise niet ontbreken. Er waren in totaal 12 Schlagergroepjes en ook Prinses Ummenie Eline de Valk was aanwezig!

Carnavals Party

Op donderdag 9 februari van 18.00 tot 20.30 organiseert Groesbeeks Glorie een carnavals party in de kantine van sporthal Heuvelland. Er komen verschillende schlagergroepjes optreden. Iedereen is welkom, zien we je daar?!

Fijne feestdagen

Groesbeeks Glorie wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief nieuw jaar toe!

Familie- en vrienden mixtoernooi

29 december hebben we weer een mixtoernooi. Neem al je familie, vriendenen vriendinnen mee! Meedoen? Meld je team aan voor 8 december via ac@groesbeeksglorie.nl. Aansluitend een feest in de kantine om te proosten op het nieuwe jaar!

Pietengym

Op de training van donderdag 1 december komen de sport pieten langs en is er weer een Pietengym georganiseerd voor de jeugd!

Trainer gezocht F/H jeugd

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer voor de F/H jeugd.
• De F/H traint een keer per week op de donderdag van 17.00 tot 18.00. Vind jij het leuk om alleen of met zijn tweeën de F/H jeugd te trainen? Stuur dan een mail naar tc@groesbeeksglorie.nl

Jubilarissen

Op de feestelijke opening van het nieuwe handbal seizoen van 2022 – 2023 hebben we onze jubilarissen gehuldigd. Gefeliciteerd allemaal!

Erenlid

Cees Arts is als Erelid benoemd en ontving daarbij de NKS Waarderingsprijs voor zijn jarenlange inzet voor het handbal!

Vrijwilliger van het jaar

Bij de algemene ledenvergadering is de “vrijwilliger van het jaar” bekend gemaakt, namelijk: Maaike Hoogstraten-Eeren. Zij is al jarenlang zeer betrokken bij de vereniging.

Nieuwe voorzitter

Woensdag 28 september op de Algemene Ledenvergadering heeft Frans Nas het stokje overgegeven aan onze nieuwe voorzitter: Bas Wijers. Veel succes Bas!