Vrijwilligers

Bij Groesbeeks Glorie zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger verricht je verschillende taken die gaan van helpen bij het organiseren van activiteiten en het bijhouden van administratie tot het begeleiden van teams tijdens trainingen en wedstrijden. Graag vrijwilliger zijn bij onze club, stuur dan een bericht naar vrijwilligers@groesbeeksglorie.nl en kijk wel vrijwilligerswerk het best bij jou past.

Activiteiten kalender

Meer weten over de activiteiten en hoeveel vrijwilligers we hiervoor nodig hebben? Download dan hier de pdf.
Interesse? Meld je aan via vrijwilligers@groesbeeksglorie.nl

Scheidsrechters

Als scheidsrechter heb je de taak om de wedstrijd zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je moet de spelregels goed kennen om in het snelle en dynamische spel de juiste beslissingen te kunnen nemen. Bij de jeugd teams begeleid je het spel en leg je waar nodig de regels uit. Onze club is altijd opzoek naar nieuwe scheidsrechters.

Lijkt het je leuk om een wedstrijd te fluiten? Via onderstaande button kan je meer informatie aanvragen.

Zaaldienst

Naast een scheidsrechter hebben we bij een wedstrijd ook mensen nodig die zaaldienst draaien. Wat houdt dat in? Je zit naast het veld bij het scoren bord, deze moet jij bedienen. Ook schrijf je op wie er een tijdstraf, een gele of rode kaart heeft gekregen.

Bij onze vereniging willen we de jeugd al op tijd kennis laten maken met het zaaldiensten. Zij sluiten bij een wedstrijd aan waar de dames zaaldiensten. Zo leren ze hoe het werkt.

Bekijk hieronder het zaaldienstschema.